minami133

By: minami n family

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 25-Jul-2010 07:49 Email | Share | | Bookmark
River side festival

 
 
 
View all 44 photos...
this year dpt pegi lagi festival ni. last pergi masa hadiff dlm perut mama.. sekarang pegi, hadiff kat luar perut mama..tp byk berdukung dok atas perut mama..


Sunday, 18-Jul-2010 04:54 Email | Share | | Bookmark
Coret-coret

 
 
 
View all 6 photos...
sekarang hadiff sudah 1 tahun 7 bln,... cepat nyer masa berlalu. macam2 hadiff belajar benda baru yg kengkadang mama pon tak tahu yg hadiff sebenar nyer dah tahu.. mcm kelakar pon ade... jgn ingat budak kecik tak tau apa2, budak2 nih belajar dgn memerhati keaddan sekeliling nya... jom kite tgk ape kebolehan hadiff sekarang...

1) sgt kenal kasut nyer sendiri walaupun depan nursery tuh byk kasut2 org lain.. hadiff akan tunjuk kasut nyer dan mintak mama pakai. kengkadang sajer mama nak test hadiff nih. hadiff ade 3 pasang kasut, tiap2 hari mama pakai kan kasut yg berlaianan... tp hadiff dapat jugak tau kasut nyer yg mane...

2) sebelum makan dah pandai tadah doa...pastu baru makan. lepas solat pon tadah doa... lps amin, hadiff akan sayang mama dan sayang abah.

3) balik nursery kalo dulu mama dah sampai, langsung taknak tgk muka sensei dah. nak ckp sayonara kat sensei pon taknak.. tp sekarang hadiff akan tunduk2 kat sensei cakap sayonara then buat flying kiss kat sensei... kalo sensei suke or ketawa, hadiff akan tepuk tangan tp kalo sensei just senyum, hadiff tak akan tepuk tangan... konon kalo dpt buat org ketawa, happy lah kot..

4) nih lg satu, dah jarang panggil abah... panggil bang... bang... arituh abah turun dulu, hadiff nampak dr atas pastu panggil bang.... apelah hadiff nih....

5) kalo dah pooopooo tu terus pegi kat abah tunjuk kat pampers.. mintak soh basuh lah tuh

6) time mkn taknak dah dok atas kerusi, nak dok atas lantai ajer mcm abah ngan mama walopon muka sama paras ngan meja... sanggup! lg satu pantang kalo abah bukak sket sliding door nak tgk tv sambil mkn, hadiff akan bw pingggan dok dekat ngan abah nak tgk tv sambil mkn gak...

7) tgh belajar melompat angkat dua2 belah kaki, tp tak berjaya lg.. gambatte ne hadiff kun!

setakat nih sahaja hari ni.. bye2...


Sunday, 4-Jul-2010 05:15 Email | Share | | Bookmark
Yukata festival

 
 
 
View all 18 photos...
hari ini hadiff pegi yukata festival dgn memakai yukata. mula2 ingat nak pakai yukata kuning, last2 pakai yg biru sbb nampak hensem kalo pakai yg biru.. kalo pakai kuning nampak mcm girl..hehehe...


Sunday, 20-Jun-2010 05:11 Email | Share | | Bookmark
gambar picnic

 
 
 
View all 8 photos...

askar2 jepun nak pi picnic... pandai nyer sensei2 jepun latih pegang tali masa berjalan... berdisiplin betui..


Friday, 18-Jun-2010 12:00 Email | Share | | Bookmark
New Hobby

 
 
 
View all 8 photos...
kite tengok ape hobi hadiff time mandi.. yer masuk dlm baldi.. buat macam ofuro..seronok betul mandi dlm baldi...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net